top ^
Referenties
Het is fijn dat je alles zelf van thuis mee kunt nemen

Het is fijn dat je alles zelf van thuis mee kunt nemen

Nancy Kruijt

mama van Nora – Littels Goes

We zijn bij onze oriëntatie vooraf niet bij andere kinderdagverblijven gaan kijken. We hoorden van anderen zoveel positieve verhalen over Littels. En het is ook nog eens dicht bij ons huis.
De ligging in Omnium is heel centraal, dat is handig.
De medewerkers zijn erg belangrijk. Het is een fijn team. Iedereen kent Nora en mij. En ze zijn zo goed benaderbaar. Je kunt ze altijd bellen en vragen mag je altijd stellen.

Ook  wordt optimaal gebruik gemaakt van de faciliteiten. Ze spelen veel buiten op het plein, maar het is fijn dat ze bij slecht weer van de sporthal gebruik kunnen maken. En tijdens Sinterklaas komen er zwarte pieten van het CIOS. Of ze wandelen naar de schaapjes en geitjes van de Hollandsche Hoeve. Dat vindt Nora zo leuk!

We vonden het vooraf belangrijk te weten hoe ze Nora voorbereiden op de basisschool. Ze leert hier elke dag wel iets nieuws. Knippen, de pengreep of dan komt ze weer met een nieuw liedje thuis.

Het is fijn dat je alles zelf van thuis mee kunt nemen. Dit betekent bekende spulletjes voor onze dochter. Ik neem alles zelf mee, luiers , doekjes etc. Als iets bijna op is, dan word je ruim van tevoren via een briefje gewaarschuwd zodat je voor nieuwe spullen  kunt zorgen.

Na teruggave van alle toeslagen denk ik dat ik netto ongeveer 100 euro per maand kwijt ben voor anderhalve dag opvang per week. De prijs valt me heel veel mee, ik had het vooraf hoger verwacht. En je kunt een groot deel van de prijs zelf bepalen door spulletjes van thuis mee te nemen.

nancy kruijt
Ga terug
Deel deze pagina