top ^
Waarom
Referenties

Lees hier alle reacties overonze kinderopvang

Wat vinden ouders van Littels? Lees hier de referenties en word net zo enthousiast. Ook een referentie geven over Littels? Stuur een mailtje, dan maken we een afspraak!

 

Marike Konings

Verhuizen is niet leuk wanneer je afscheid moet nemen van je vertrouwde kinderopvang, in dit geval Littels Krabbendijke. Claudia Korstanje, unitmanager van Littels, kreeg een lieve mail van Marike (moeder van Thessa):

‘Een van de moeilijkste gevolgen van de verhuizing is het afscheid moeten nemen van littels. Wat een fijne, lieve en goede leidsters en wat een fijne opvang. Dank daarvoor aan je team en jou.

Wat zullen we ook het concept van Littels missen, de flexibiliteit en het handige inboeksysteem. Echt super fijn. Zeker voor ons met die onregelmatige diensten.

Dank nogmaals voor alle goede zorgen, zeker ook namens Thessa.’

Christel Onderdijk

Het contact met andere kinderen vinden wij erg belangrijk bij onze keuze voor kinderopvang. En  Littels Goes is voor ons qua locatie de meest handige keuze. We hebben nog getwijfeld over een kinderopvang in Kloetinge omdat Roos daar later naar school gaat. Maar de prijs van Littels was in ons geval doorslaggevend.

Ook het – destijds – nieuwe concept spreekt ons erg aan.  Goedkopere opvang door het zelf meebrengen van de ‘dagelijkse zaken’ zoals fruit, drinken, boterhammen, pampers en een slaapzakje. Dit betekent voor Roos dat ze alles heeft wat  ze thuis gewend is. Wij zien het meebrengen van deze eigen spullen niet als een belemmering. Het scheelt in de prijs en het is een kleine moeite.

Deel deze pagina