top ^
Wat Nieuwsoverzicht
Kom op 5 maart naar ‘Papa, mama & ikke’

Kom op 5 maart naar ‘Papa, mama & ikke’

Omnium in Goes staat op zaterdag 5 maart in het teken van alles rondom zwangerschap en de baby- en dreumeswereld. ‘Papa, mama & ikke’ is een babybeurs voor alle aanstaande en jonge gezinnen. Je kan hier inspiratie opdoen, trends en ontwikkelingen ontdekken, workshops volgen en advies vragen bij diverse deskundigen. En de toegang is gratis!

Demonstratie babymassage, fotoshoot, bellypaint en meer
Op zaterdag 5 maart tussen 10.00 en 15.00 uur staat Omnium in Goes in het teken van alles rondom de zwangerschap en de baby- en dreumeswereld.
Er wordt een demonstratie babymassage gegeven en je kunt advies inwinnen bij een lactatiedeskundige. Zet je zwangere buik in the picture met een mooie bellypaint en laat je kindje fotograferen tijdens een professionele fotoshoot. Of loop langs bij de vele informatieve en gezellige kraampjes.
Natuurlijk kun je ook een lekker bakje koffie drinken, onder het genot van beschuit met muisjes. De toegang tot de beurs is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Schminken, peuterdans, op de foto met Yojo of Rabber en veel meer
Ook voor je kind(eren) is er genoeg te beleven. Hij of zij kan zich laten schminken of een mooie glittertattoo laten zetten. Om 13 uur is er een gratis workshop peuterdans. Je kind is van harte welkom om met ons mee te swingen.
Yojo en Rabber, de mascottes van Kibeo en de RaboKidsClub, zijn ook aanwezig op de beurs. Zoek hen op en ga samen op de foto.

Organisatie
‘Papa, mama & ikke’ wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd voor alle aanstaande ouders en jonge gezinnen. Tijdens de beurs kun je je laten inspireren, ontwikkelingen ontdekken, workshops volgen en advies vragen bij diverse deskundigen. De organisatie van ‘Papa, Mama & ikke’ is in handen van RaboKidsClub, Kibeo en Omnium Goes.  Kijk voor meer informatie over het programma op papamamaikke.nl.

Ga terug
Deel deze pagina