top ^
Wat
Wat we doen

Wat voor soort kinderopvangbiedt Littels?

Kinderopvang: 0 t/m 3–jarigen
Littels biedt flexibele kinderopvang voor de allerkleinsten. Vanaf 8 weken kun je bij ons terecht. Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers zorgen voor goede en fijne kinderopvang.

Openingstijden
Littels is 48 weken per jaar dagelijks standaard van 7.30 tot 17.30 uur geopend. Maar we zijn heel flexibel met onze openingstijden. Heb je eerder of later opvang nodig? Stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.
De dagdelen bij Littels bestaan uit 5 uur.

Mogelijkheden
We hebben 2 mogelijkheden:
– Littels Dag
– Littels Uur

Wil je opvang per dagdeel? Vanaf slechts € 8,50 bruto per uur verzorgen wij de professionele opvang van je kindje. Liever opvang per uur? Dan kun je vanaf € 9,- bruto per uur bij ons terecht. Dat laatste kan al vanaf 1 uur per keer! Dat is gemakkelijk. We spreken van bruto uurprijzen. Je ontvangt daarover nog kinderopvangtoeslag. Wil je weten of je hier ook recht op hebt? Kijk dan op toeslagen.nl. Door de kinderopvangtoeslag valt de netto uurprijs vaak veel lager uit. Gemiddeld is de netto uurprijs vaak maar € 1,71.

Bekijk hier alle mogelijkheden en tarieven >

Littels Dag en Littels Uur via het reserveringssysteem of op contract
Je kunt Littels Dag en Littels Uur via het reserveringssysteem heel flexibel inplannen. Je maakt eenmalig een account aan en hebt dan alle vrijheid om opvang in te plannen hoe en wanneer jij dat wil. En je rekent meteen af via iDEAL. Liever zekerheid? Dan leg je Littels Uur of Littels Dag vast op contract. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van deze twee. Dat je naast je opvang op contract, aanvullend opvang via het reserveringssysteem inplant.

Aanvullende pakketten
Littels heeft  bovendien als motto: je betaalt niet voor zaken, die je ook zelf kunt meebrengen. Zoals luiers, voeding of een slaapzakje. Zo heeft je kindje zijn of haar eigen vertrouwde spulletjes. Wordt hij of zij het lekker snel gewend. Vind je het gemakkelijker dat wij hiervoor zorgen? Dan is dat mogelijk om bij je opvang boeken via het reserveringssysteem. Bekijk alle pakketten >

4 weken vakantie 
Littels heeft jaarlijks 4 vaste weken vakantie. In deze weken toch opvang nodig, dan is dit ook mogelijk. Bij Kibeo. Dit is dan wel tegen het bij Kibeo geldende uurtarief.
En bij voldoende aanmeldingen is Littels tijdens de zomervakantie gewoon geopend!
We bieden Littels Zomervakantie voor hetzelfde tarief als Littels Uur reserveringssysteem.

Pedagogisch concept
Bij ons spelen kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar in een verticale groep. Erg leerzaam! De jongste kinderen leren namelijk van de oudere. De oudere kinderen leren rekening te houden met de kleintjes. Nog een voordeel: broertjes en zusjes zitten bij elkaar in een groep. Dat is vertrouwd en fijn!

Bij Littels volgen en registreren we de ontwikkeling van je kindje. We gebruiken hiervoor de methode KIJK!. Eenmaal per jaar bespreken we de ontwikkeling van je kindje met jou tijdens een oudergesprek.

Klik hier om in te schrijven >
Wat zeggen ouders over Littels?

Een keertje minder tevreden?
Het kan voorkomen dat je eens een keer minder tevreden bent. Heb je een klacht? Bespreek dit dan eerst met de pedagogisch medewerkers. Kom je er samen niet uit, lees de folder klachtenprocedure en laat je klacht dan aan ons weten via het klachtenformulier van Kibeo. Wij behandelen je klacht volgens het interne klachtreglement. Is deze klachtenafhandeling niet naar tevredenheid? We zijn aangesloten bij de Geschillencommissie kinderopvang. Hier kan je contact mee opnemen als je vindt dat je klacht niet voldoende is behandeld. In de algemene voorwaarden van de branche staat meer informatie over de externe klachtenprocedure.

Heb je geen klacht, maar een signaal of verbeterpunt? Dit horen we graag. Vul het verbeterformulier van Kibeo in.

 

DSC_9862
Deel deze pagina